luni, 15 noiembrie 2010

'Gasca de la bloc da baeram saptamanal

... dupa toate astea toti avem dosar penal' spuneau baietii de la Bere Gratis intr-un cantecel simpatic
mai tineti minte asta?



Tat'sau nu e muncitor munciotr pe santier, nici mama-sa nu-i textilista, dar plecasera in schimbu trei in Turcia intr-o minivacanta de weekend. Si cum asemenea eveniment trebuia sarbatorit cum se cuvinte, pustiu vecinului meu de la et. 3 s-a apucat sa dea o petrecere hardcore. Si stiti si voi: la 16 ani ce chef e ala fara whiskey?! Ghinionul a facut ca de la un punct incolo, probabil ca oamenii au inceput sa se impiedice de atatea sticle goale. Si cum sa le arunci la gunoi nu-i cool, ce altceva ar putea fi mai misto decat sa le spargi pe trotuarul din fata blocului.
Pune unu mai vanjos mana pe-o sticla si o arunca... in gradina. Suparati ca efectul nu a fost cel scontat mai incearca odata. De-aceasta data au reusit sa depaseasca gradina, dar n-au reusit sa ajunga la trotuar, pentru ca in drum... statea cu un tupeu nesimtit masina maicamii care si-a pus ea parbrizu-n drum sa le strice lor distractia. Va dati seama tupeu pe ea?

Contrar sintagmei foarte la moda 'ori suntem golani ori nu mai suntem'... omu, in loc sa isi asume boacana, primu lucru pe care l-a facut a fost sa stinga luminile si sa opreasca muzica, s-a inchis in casa... si vreo juma de ora a tinut toata lumea pe varfuri.
In cel mai pur si autentic stil romanesc omu a inceput prin a-si baga capu in nisip, si daca nu l-ar fi vazut niste pustiulici din fata blocului si niste vecini am fi fost buni de plata. Ai mei erau la Lili, eu eram in oras, Lisa si Bri nu erau pe faza si aia era.

Si ca totul sa fie chiar ca in bancuri vine si 'culmea'(alo? sunt ursu, m-a cautat cineva?)

cat povestea sormea cu el, in loc sa vina omu sa spuna 'bai sa mor imi pare rau, ca nam vrut ca... ' stiti voi faze de-alea. Omu spune: 'lasa ba ca si voi cand ati facut petreceri nu dormea tot blocu'.
Mai e nevoie sa spunem ca desi foarte minori fiind la vremea aia ei erau prezenti la mai toate party-urile noastre?

desi vineri seara se jura ca el a dat cu sticla, acum avem sa aflam ca de fapt n-a fost el, ci un altul. In fine time alone will tell. Sper totusi ca finalul titlului acestui post sa ramana doar aici, sa nu se transpuna si in realitate.

2 comentarii: