miercuri, 24 noiembrie 2010

chestiuni arzatoare la ordinea zilei

Pun ieri mana pe telecomanda dau drumu la tv, si ce sa vezi? Baba Vanga si Nostradamus have done it again. Coreena de Nord a luat tancu de senile si a trimis niscaiva rachete in sud... asa in semn de Buna dimineata World War 3. Lasar frate!
in timp ce astia facea schimb de curtuazii cu 400 de rachete sol sol, bursele scadeau de mama focului si 'minimele de ieri erau maximele de azi' - un mic dezastru.
Un tip foarte istet supranumit 'parintele crizei' - un fel de Big Brother, iese si el la rampa si ne da o veste mare: Irlanda e un fleac. 4 milioane de omuleti sunt o nimica toata, si nici Portugalia nu inseamna mult mai mult. dar voi muritorii de rand nu vedeti padurea de pomi. Greii acestei batalii sunt de fapt Spania cu un deficit bugetar de 1 trilion de epuroi si datorii externe de inca un trilion, si (tineti-va bine de mouse) Franta... cu un deficit de 8% din PIB si un Sarkozy intr-un picior. "Euro... nici nu stii ce mic incepi sa fi"

Si nici la noi nu e mai moale. Cu un Fatuloiu demis, cu un Chelu in corzi, cu un Vantu vaduvit de inca un om de incredere si cu un nou Ministru de Interne incapabil sa citeasca coerent si cursiv niste informatii(total cretine altminteri) de pe o fituica, presa ni-l prezinta pe si Vasile - french bull-dog - Blaga care lanseaza maxima zilei: 'sunt regretabile lucrurile intamplate la minister; daca aveau ceva de impartit o puteau face intre patru ochi acolo intre ei nu sa vuiasca toata presa'. PE BUNE?!
uaaau. acum sunt mult mai linistit. adica in loc sa pice ei acolo sha la invoiala la o sheptica... sa se balacareste asa public. nu se face. si domnu Shoric cu creditu de 120 de mii de euro cum s-o descurca saracu' acuma proaspat demis. aa pardon. Si-a cerut si depus demisia nu a fost demis.

Sincer? ... da foarte sincer? pe mardeiashu ala de la lichidat pe Mararu, nu numai ca nu l-as fi arestat dar cred ca l-as fi luat de-o parte si i-as fi zis:
'mai baiete... uite... ti-am pregatit aici un ... ceva mai adecvat. Pe el il cheama AK-47. putin mai eficient decat jucarica aia a ta. ia ia tu asta, impreuna cu lazile astea de munitie, si fugi si... distreaza-te tu cum stii mai bine.'

Great huh? but wait there's more! media aduce din nou pe tapet un personaj drag noua tuturor... Cristian CIOACA... yep Elodia's back! dar nu oricum. Antena 2 ne-o prezinta in premiera pe ultima 'fosta' a domnului CIOACA. titlu mare... adevara fata a lui cioaca. cioaca in corzi.
Un disperat parasit patetic scriind niste mesaje de trei lei. Iar tipa? o lesinata mizerabila seeking her 5 minutes of fame...

Want more... oooh i'm loaded with more. Veciunl meu de la parter... pe numele lui de scena - Vasile - auzind ca vine 2012 si the world as we know it will end, a decis ca e momentul sa isi faca ordine in viata, si s-a gandit ca ar trebui sa inceapa cu cateii vecinilor care se caca in gradina din fata blocului. "This has got to stop says I!!!" Plin de elan a porcait o tipa destul de harmless cu doua bucatele de catei, si ca sa stim cu totii ca nu glumeste a pus(tineti-va din nou bine de mouse) otrava de gandaci in gradina. Nu pentru catei ci pentru gandaci... ca nici aia n-au ce cauta in gradina.
nu ma pot abtine sa nu ma intreb din nou: 'pe buneee?!?!'

si colac peste pupaza... congelatoru s-a stricat si toate proviziile sunt 3/4 dezghetate si trebuie sa plec la lilieci .

vorba unui taximetrist foarte simpatic : 'te caci in ea de treaba!'


3 comentarii:

  1. :) nici macar eu nu as pune otrava de gandaci pentru caini ;))foarte bun postul tau si la obiect

    RăspundețiȘtergere
  2. :). Multumesc.
    Doar pentru ca un caine a fost mai tembel decat media pe tzara si a trecut prin fata motocicletei tale, nu merita sa ii dusmanesti pe toti ... din principiu;)

    apart from that, many thx!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa-i ia dracu, ia d'acilea
    http://www.youtube.com/watch?v=ZyqFqjCZqrA

    RăspundețiȘtergere